Home

WELKOM BIJ SABAI SABAI THAI MASSAGE!


Bent u op zoek naar een ontspannende, rustgevende thaise massage? Dan bent u bij Sabai Sabai Thai Massage op de juiste plek!


Traditionele Thaise massage is een van 's werelds oudste genezingsmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage.De combinatie van energieke en fysieke aspecten is uniek aan thaimassage, en zo zijn ook de gevolgen. Deze eeuwenoude massage techniek is een gift voor het lichaam, de toespraak (energie) en de mening (hart).  Het is een manier om ziekte te verhinderen, helpt om blokkades op te lossen alvorens zij zich psychologisch of fysisch vertonen, en het verbetert ook de flexibiliteit. Tijdens de Thaise massage wordt gemakkelijk zittende kleding gedragen en de massage gebeurt op een futon of matras.


Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het Lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.  Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie, bestrijdt stress en vermindert
depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak geeft een gevoel van continuïteit in het lichaam, zorgt voor stroming, activeert Chi (Lom).


Naast de klassieke thaise massage kunt u bij Sabai Sabai Thai Massage ook terecht voor aroma massage, voetmassage en een intensieve rug, nek en schoudermassage.


Voor de duidelijkheid, wij geven geen erotische massages.